Menu
Winkelwagen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wijnen Despert & Co N.V. zal zich inspannen om de op de webwinkel vermelde levertijden te respecteren, maar kan echter niet verantwoordelijk gehouden worden voor leveringen die te laat aankomen. Na de orderbevestiging en de noodzakelijke ontvangst van betaling, zullen de bestelde goederen worden afgeleverd op het afleveradres zoals aan Wijnen Despert & Co N.V. doorgegeven door de klant. Om tot levering van een bestelling over te gaan kan het zijn dat de klant wordt benaderd om de juistheid van de bestelling te controleren. Hierdoor kan enige vertraging ontstaan in de levering. De klant wordt verzocht om tijdens het plaatsen van de bestelling tevens de contactgegevens te vermelden (telefoonnummer, emailadres, fax,...) en te laten registreren waarop hij/zij bereikbaar is. De…
Indien u gekozen heeft voor "Levering aan huis" zal Wijnen Despert & Co N.V. uw bestelling steeds binnen een termijn van 5 werkdagen leveren op het door u ingegeven leveringsadres (ENKEL IN BELGIË) . De leveringen aan huis gebeuren via onze eigen distributiedienst of via een externe transportfirma DPD.
Wijnen Despert & Co N.V. biedt de klant 14 kalenderdagen de tijd om de bestelde artikelen terug te sturen zonder extra kosten, met uitzondering van de retourkosten. Deze termijn start van zodra de klant de afleverbon heeft ondertekend. Het recht op teruggave voorziet dat enkel goederen die opnieuw verkocht kunnen worden door Wijnen Despert & Co N.V., kunnen worden teruggezonden. Onvolledige, beschadigde of vuile producten worden niet teruggenomen. Van zodra de klant gebruik maakt van zijn/haar recht op teruggave, engageert Wijnen Despert & Co N.V. zich om het totaalbedrag van de bestelling contant terug te betalen binnen een termijn van maximum 30 dagen. Wijnen Despert & Co N.V. aanvaardt geen "Tevreden of geld terug" retour voor de volgende producten.
Aanvaarding van de artikelen dekt alle zichtbare gebreken. Wijnen Despert & Co N.V. verbindt zich er enkel toe de aangekochte artikelen gedeeltelijk of volledig terug te nemen en om te ruilen indien deze een kurksmaak heeft (zie onze rubriek kurkgarantie) of in geval de kwaliteit duidelijk gebrekkig is. De artikelen moeten teruggezonden worden in de originele verpakking, vergezeld met een rekening, kasticket of factuur en dit tot maximum 2 maanden na de aankoop. De uiteindelijke eindbeslissing over de omwisseling ligt te allen tijde bij Wijnen Despert & Co N.V.
Wanneer U een wijn met kurksmaak heeft, mag u deze, de fles zo vol mogelijk met de originele kurk, retourneren naar Wijnen Despert & Co N.V.. Wij zullen deze zonder problemen omruilen door eenzelfde fles die op dat moment verkocht wordt (de jaargang kan dus wijzigen). Wij betalen echter in geen enkel geval een fles met kurksmaak terug. Kurksmaak-wijnen worden enkel omgeruild! OPGELET: Deze service is enkel geldig met mits voorlegging van een geldig aankoopbewijs (kassa, ticket of factuur) en dit tot maximum 1 jaar na aankoop van de wijn.
De op de webwinkel aangegeven verkoopprijzen zijn uitgedrukt in euro en inclusief alle belastingen, maar exclusief de verzendingskosten. De verzend- en leveringskosten zijn voor de klant en worden berekend op het einde van de bestelling, in aanvulling op de prijs van de geselecteerde producten. De verzend- en leveringskost wordt afzonderlijk vermeld tijdens het afrekenen van de bestelling en kunnen variëren per dag en per bestelling. (voor meer informatie gelieve met ons contact op te nemen of de rubriek verzendkosten na te lezen).
Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden van toepassing voor aankopen op onze website:• Online betalingsmethoden
Bij Wijnen Despert & Co N.V. kan u rekenen op een snelle levering. Hier volgt een overzicht van onze leveringskosten voor België (alle flessen worden verzekerd verzonden dwz in dubbeldikke breukvrije dozen of in de originele verpakking)• Aankopen kleiner dan 100 euro: Leverkost 10 euro over gans België (dit wordt automatisch verrekend bij uw online aankopen)• Aankopen groter dan 100 euro: Gratis levering over gans België Voor verzendingen vanuit België naar een EU land zijn er per land verschillende toeslagen. Voor meer info gelieve met ons contact op te nemen!