Hoe regelmatiger verdeeld en hoe fijner de belletjes van de mousse zijn, des te beter is de Champagne. Er zitten gemiddeld 250 miljoen belletjes in een fles Champagne.
Smaakintensieve aanzet en een verrukkelijke vaste en fijne mousse die de smaakrijkdom doet exploderen. Normaal zijn zero dosage champagnes zeer droog maar deze wijn blijft volledig in balans. Wel bezit de wijn het mondschonend effect van de beste zero dosage champagnes. Voor de echte liefhebbers is dit een super cuvée. Het wijngehalte (vinositeit) is uitzonderlijk hoog en de wijn biedt de complexiteit, het relief en vooral de lengte van de grote witte wijnen van de Chardonnay-druif (Chassagne Montrachet, ...).
In 1915 verlaat wijnhandelaar Armand-Raphaël Graser de Elzas om in Damery een noble champagne te gaan maken; AR Lenoble, het familiebedrijf waarvan Anne en haar BROER Antoine Malassagne (achterkleinkinderen van Armans-Raphaël) inmiddels de vierde generatie vertegenwoordigen. Lenoble geniet wereldwijd een prima reputatie, het gevolg van het streven naar het hoogste kwaliteitsniveau. De 18 hectaren wijngaard in eigen bezit zijn goed voor circa 50% van de productie, de overige druiven worden ingekocht. Lenoble streeft naar een biologisch onderhoud van de wijngaarden, dus zonder kunstmest of insecticiden. Champagne Lenoble produceert 350000 flessen waarvan 65% wordt geëxporteerd.