Hoe regelmatiger verdeeld en hoe fijner de belletjes van de mousse zijn, des te beter is de Champagne. Er zitten gemiddeld 250 miljoen belletjes in een fles Champagne.
Stralend en lichtgevend goudgeel. De mousse is zowel luchtig als hecht en de belletjes extreem fijn. Rijke, vineuze aanzet en een heerlijke hap in de genereuze, vaste mousse. Prachtig contrast binnen de groet wijncomplexiteit en de verkwikkende frishied die de wijn elegantie verschaft. Fenomenale lengte! Kan met gemak naast de grootste en veel kostbaardere prestige cuvées staan.
In 1915 verlaat wijnhandelaar Armand-Raphaël Graser de Elzas om in Damery een noble champagne te gaan maken; AR Lenoble, het familiebedrijf waarvan Anne en haar BROER Antoine Malassagne (achterkleinkinderen van Armans-Raphaël) inmiddels de vierde generatie vertegenwoordigen. Lenoble geniet wereldwijd een prima reputatie, het gevolg van het streven naar het hoogste kwaliteitsniveau. De 18 hectaren wijngaard in eigen bezit zijn goed voor circa 50% van de productie, de overige druiven worden ingekocht. Lenoble streeft naar een biologisch onderhoud van de wijngaarden, dus zonder kunstmest of insecticiden. Champagne Lenoble produceert 350000 flessen waarvan 65% wordt geëxporteerd.