Blend van Sauvignon Blanc en Macabeo. Frisse droge wijn. In smaak en geur citrus, groene kruidigheid en minerale tonen van kalkgrond. De wijn is fluweelzacht in de mond, heeft een goede balans, voldoende structuur en een mooie aanhoudende afdronk.Lekker om zo te drinken maar ook bij kaas, vis- en schaaldieren.
In 1985 kwamen de eerste wijnen van dit wijnhuis op de markt. Het grootste deel van de wijngaarden, 36 hectare, ligt rond het wijnbedrijf zelf. Er zijn in de wijngaarden voornamelijk Franse druivensoorten aangeplant, vooral de Cabernet Sauvignon en de Merlot. Er is door de ligging, iets noordelijker richting de Pyreneeën, een groter verschil tussen dag- en nachttemperaturen. Dit is een belangrijke factor bij de ontwikkeling van fruitaroma’s en zuren. In 1997 kocht de familie Cusine nog 20 hectare wijngaarden bij, in de zuidelijke subzone van de Costers del Segre, de Vall del Riu Corb. Hier liggen de wijngaarden nog hoger, en ze zijn beplant met voornamelijk druivenrassen uit Spanje. De wijnen krijgen hier door de hogere ligging extra fruit. De Garnacha, die hier geoogst wordt, kan daardoor perfect gebruikt worden in de nieuwe wijnen die Castell del Remei op de markt brengt sinds 1997.